Naš tim uključuju specijaliste svih grana stomatologije, koji zajedno analiziraju i planiraju terapiju za Vas….
Ključ za održavanje i očuvanje zdravlja zuba su redovne kontrole. Kontrole se kod nas zakazuje za svakog pacijenta na 4 ili 6 meseci….
Podrazumijeva konzervativnu sanaciju svih zuba, uključujući rješavanja karijesnih lezija i oboljenja pulpe….
Rješavamo sve ortodontske nepravilnosti sa fokusom na očuvanje zdravlja potpornog aparata zuba i trajnost naše terapije. Vaš lijep osmijeh je naš šlag na torti….
Zdravlje sluzokože usne duplje je naša briga. Rana otkrivanje prekanceroznih lezija koje zahtijevaju dalje praćenje je naša obaveza….
Prije svega želimo da temelji na kojima radimo budu zdravi, u ovome slučaju potporni aparat. Bavimo se prije svega zdravljem, ali i estetikom Vaših desni….
Rad sa djecom zahtijeva strpljenje koga imamo u izobilju. Djeca su sjajni pacijenti kada nam dolaze na redovne kontrole. Prva posjeta stomatologu je obavezna već sa napunjenih godinu dana…
Naš fokus kod protetske sanacije pacijenata je na rehabilitaciji žvačne funkcije, tonusa mišića i zdravlja temporomandibularnog zgloba. A naše zadovoljstvo i želja je da taj protetski rad ispuni Vaša…
Nedostatak zuba danas rješavamo endoosealnim impantatima koji imitiraju korijen zuba. U našoj praksi radimo isključivo sa premium brand implantatima, za koje izdajemo sertifikate-pasoše, koji su prepoznati svuda u svijetu….